compare_arrows0

Paikannuslaitteet

more_vertPaikannin L
184,76€Veroton hinta: 149,00€

Tuotekuvaus
Paikannin Lclose

Tämä paikannin on kattavin versio paikantimistamme. Tähän paikantimeen on saatavilla erittäin laaja valikoima lisävarusteita, jolloin kaikki hyöty paikannuksesta saadaan käyttöön. Paikannin asennetaan tyypillisesti ajoneuvon sisätiloihin ja kytketään ajoneuvon sähköjärjestelmään, jolloin paikannin ottaa käyttäjännitteensä ajoneuvon sähköjärjestelmästä. Riipuen valituista lisävarusteista kytketään ..

more_vertPaikannin S
122,76€Veroton hinta: 99,00€

Tuotekuvaus
Paikannin Sclose

LITE paikannin on kevyt versio paikantimistamme. Tähän paikantimeen on saatavilla laaja valikoima lisälaitteita, joilla sen jo valmiiksi kattavia ominaisuuksia voidaan laajentaa. Paikannin asennetaan tyypillisesti ajoneuvon sisätiloihin ja kytketään ajoneuvon sähköjärjestelmään, jolloin paikannin ottaa käyttäjännitteensä ajoneuvon sähköjärjestelmästä. Riipuen valituista lisävarusteista kytket..

more_vertPaikannin OBD
130,20€Veroton hinta: 105,00€

Tuotekuvaus
Paikannin OBDclose

OBD paikannin on tarkoitettu pääasiassa henkilö ja pakettiautoihin. Laite on kevyt ja erittäin helposti asennettava. Paikannin kytketään ajoneuvon dignostiikkaporttiin (OBD II), josta laite lukee ajoneuvon ajotietokoneen tietoja. Laite ei tarvitse toimiakseen mitään johto kytkentöjä ajoneuvon sähköjärjestelmään. Riittää, että paikannin kytketään ajoneuvon diagnostiikka porttiin, jonka jälkeen void..

more_vertAkullinen paikannin
159,96€Veroton hinta: 129,00€

Tuotekuvaus
Akullinen paikanninclose

Akullinen paikannin on tarkoitettu asennettavaksi kohteisiin, joissa ei ole käytettävissä akkuvirtaa paikanninta varten. Laite kytketään magneetilla tai ruuvein kohteeseen eikä se vaadi mitään johtokytkentöjä. Tämän paikantimen akku kestää 1-5 vuotta riippuen paikannusvälistä ja valitusta laite versioista. Paikannusaikavälinä käytetään tyypilisesti pitkää aikaa paikannettavien kohteiden tyypistä j..