compare_arrows0

Lisävarusteet

more_vertKuljettajan tunniste
7,32€Veroton hinta: 5,90€

Tuotekuvaus
Kuljettajan tunnisteclose

Kuljattajan tunnistautuminen on nykyään monelle yritykselle tärkeä ominaisuus ja työajan seurannan lisäksi toiminnallisuuteen voidaan yhdistää monia muita tärkeitä toiminnallisuuksia. Kuljettajan tunnistautumis tunnisteita on jokaisella kuljettajalla tai työntekijällä henkilökohtainen omansa, jonka avulla kuljettaja tunnistautuu työpaikalle, työmaalle tai ajoneuvoon. Tunnistautumisen avulla kirjat..

more_vertKuljettajan tunnistautumislaite
23,56€Veroton hinta: 19,00€

Tuotekuvaus
Kuljettajan tunnistautumislaiteclose

Kuljettajan tunnistautuminen on nykyään monelle yritykselle tärkeä ominaisuus ja työajan seurannan lisäksi toiminnallisuuteen voidaan yhdistää monia muita tärkeitä toiminnallisuuksia. Kuljettajan tunnistautumis tunnisteita on jokaisella kuljettajalla tai työntekijällä henkilökohtainen omansa, jonka avulla kuljettaja tunnistautuu työpaikalle, työmaalle tai ajoneuvoon. Tunnistautumisen avulla kirjat..

more_vertLämpötilaseuranta
22,20€Veroton hinta: 17,90€

Tuotekuvaus
Lämpötilaseurantaclose

Lämpötila-anturi on paikantimen lisälaite, joka kytketään paikantimen sille varattuun kytkentään. Lämpötila-anturi sijoitetaan mitattavaan tilaan, jonka lämpötilaa halutaan mitata ja seurata. Lämpötila tieto tallennetaan paikannuspalveluun asetetuin väliajoin tai aina, kun lämpötila muuttuu. Kerätyistä lämpötilatiedoista generoidaan raportit, joissa lämpötilojen vaihtelua voidaan analysoida tarkem..

more_vertDigipiirturin etäpurkulaite
209,56€Veroton hinta: 169,00€

Tuotekuvaus
Digipiirturin etäpurkulaiteclose

Digipiirturin etäpurkulaitteisto on paikantimen lisävarusteeksi erikseen hankittava lisälaitteisto. Etäpurkulaite yhdistetään johdoin sekä paikantimeen, että ajoneuvon digipiirturiin. Etäpurkulaite lukee digipiirturista ajoneuvon ja kuljettajien tiedot ja tallentaa ne paikannuspalvelun palvelimille. Paikannuspalvelusta tiedot voidaan lähettää automaattisesti edelleen esimerkiksi palkanmaksuun ja/t..