Ota yhteyttä Paikannuspalveluun

Ota yhteyttä paikannuspalveluun - Vastaamme aina nopeasti.
Paikannuspalvelun yksi tärkeimmistä tavoitteista on toimia mahdollisimman läpinäkyvästi ja joustavasti eikä paikannus tai kalustonhallinta kanssamme ole salatiedettä. Kerromme avoimesti kuinka paikannus toimii ja minkälaisia ratkaisuja pystymme tarjoamaan.
Myöskin verkkosivuillamme on kerrottu paikannuspalvelun toiminnoista selkeästi ja avoimesti.

Mikäli sinulle kuitenkin jäi kysyttävää tuotteistmme tai palveluistamme alla löytyvät meidän ja jälleenmyyjiemme yhteystiedot lähetä viesti tai soita, niin käydään asia läpi ja selvitetään ongelma tai haasteesi.
Ota rohkeasti yhteyttä paikannuspalveluun mikäli jokin asia palveluissamme tai tuotteissamme askarruttaa tai asia ei selvinnyt verkkosivuiltamme.

Vastaamme aina nopeasti kaikkiin kysymyksiin.

Paikannuspalvelu

Joni Hämäläinen Puh: 040 - 573 1116
S-Posti: Joni Hämäläinen

Petteri Laine Puh: 040 - 218 7922
S-Posti: Petteri Laine

 

Voit ottaa yhteyttä myös
Tarjouspyyntö -lomakkeella.

Jälleenmyyjät

Niko ÄikäsPääkaupunkiseutu Puh: 041 - 581 0754
S-Posti: Niko Äikäs

Karri ÖsterlundTurku Puh: 041 - 317 0357
S-Posti: Karri Österlund

Pasi Kaartinaho / Kaartinaho OyParkano Puh: 041 - 312 3192
S-Posti: Pasi Kaartinaho

Markku Maunu / TL-Turvatekniikka OyKoski TL Puh: 044 - 975 2727
S-Posti: Markku Maunu

Jari Laurila / TL-Turvatekniikka OyKoski TL Puh: 044 - 030 8791
S-Posti: Jari Laurila

Yllä olevien yhteystietojen avulla saat suoraan yhteyden meihin. Voit valita jälleenmyyjämme yhteyshenkilön alueeltasi tai olla suoraan yhteydessä meihin paikannuspaveluun. Vastaamme kysymykseesi tai ehdotamme ratkaisua ongelmaasi aina mahdollisimman pikaisesti.

Oli kyseessä sitten palveluitamme tai laitteitamme koskeavat kysymykset, ruusut tai risut soita tai lähetä viesti ja ota yhteyttä paikannuspalveluun tai jälleenmyyjiimme.
Kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme ja asiakkaillemme rakentamistamme räätälöidyistä ratkaisuista. Kaikki yhteydenotot ovat aina tervetulleita.

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin

AjoneuvopaikannusAutomaattinen ajopaivakirjaDigipiirturin etäpurkuTyöajanseurantaTyöntekijän tunnistautuminenKalustonhallintaLämpötilavalvontaKarttajulkaisutReferenssit

 

Paikannuspalvelu - Automaattinen ajopäiväkirja ja ajoneuvot reaaliaikaisena kartalla.Seuraa meitä InstagramissaSeuraa meitä Facebookissa