Paikannuspalvelun Referenssit

Paikannuspalvelun referenssiasiakkaita - Meidän kanssa on helppo toimia.
Ohessa paikannuspalvelun asiakkaita ja heidän kokemuksiaan paikannuspalvelusta.
Paikannuspalvelun kanssa on helppo toimia ja olemme joustava yhteistyökumppani.
Paikannuspalvelun referenssit ja asiakkaidemme tarinat ovat ote asiakkaistamme ja heidän tarinoistaan.


Suomen Jätskiauto Oy

Jätskiautojen tunnusmelodia on varmasti kaikille tuttu kesähelteiltä, kun jätskiautot ajelevat ympäri suomea jakelureiteillään. Jäätelön myynti alkaa aikaisin keväällä ja jatkuu myöhään syksyyn. Talvikauden jätskiautot ovat levossa ja valmistautuvat taas seuraavaan kauteen.

Suomen Jätskiautolla on käytössään paikannuspalvelun reittisuunnittelutyökalu, jonka avulla pysäkkien, reittien ja aikataulujen suunnittelu paikannuspalvelussa käy erittäin helposti karttapohjalla. Reittisuunnittelu ja ajojärjestelyt ovat yksinkertaistuneet ja tehostuneet merkittävästi paikannuspalvelun työkalujen ansiosta. Muutokset reitteihin voi tehdä paikannuspalvelun reittisuunnittelutyökalun avulla koska tahansa. Jätskiautojen sijainnit sekä reittisuunnittelytyökalun avulla suunnitellut reitit ja pysäkit näkyvät karttanäkymässä asiakkaille reaaliaikaisesti.

AjoneuvopaikannusKarttajulkaisut

Puuhaukat Oy

Puuhaukkojen haasteena oli puiden lastaus ahtailla metsäteillä, jossa isot puuautot eivät pääse ohittamaan toisiaan. Vastaantulevat oman yrityksen autot aiheuttivat monesti usean kilometrin mittaisen peruutusoperaation kapealla metsätiellä.

Paikannuspalvelun avulla kuljettajat näkevät nyt reaaliaikaisena kartalla, että onko metsätiellä jo auto. Kuljettaja näkee karttanäkymästä ennen pikkutielle ajamista onko reitti vapaa.

Puuhaukkojen ajopiirturin massamuistit ja kuljettajakortit puretaan automaattisesti etänä paikannuspalvelun toimesta silloin, kun se on tarpeen. Kuljettajan tai yrittäjän ei tarvitse huolehtia tietojen ajallaan lataamisesta, kun kaikki tapahtuu automaattisesti paikannuspalvelun avulla.

KarttajulkaisutDigipiirturin etäpurku

Koneyrittäjä Tuomas laine

Koneyrittäjän haasteena on usein työtuntien kirjaaminen liikkuvassa työkoneessa. Työkoneessa ja taskuissa pyörivillä paperisilla käsin kirjoitetuilla muistilapuilla on tapana hävitä tai unohtua ennenkuin ne ehditään kirjata laskutukseen.

Tuomas on ollut mukana kehittämässä paikannuspalvelun mobiilisovellusta, jonka avulla työtuntien kirjaaminen suoraan työmaalta onnistuu käden käänteestä. Kaikki mobiilisovelluksella kirjatut työt ovat tallessa paikannuspalvelussa, josta selkeiden raporttien avulla selviää helposti, että mitä työtä on kulloinkin tehty, paljonko ja missä.

Mobiilisovelluksen käyttöönoton jälkeen asiakas on huomannut, että laskutettavaa on merkittävästi enemmän, koska kaikki työt tulevat kirjattua ja laskutettua.

Työajanseuranta

Veken Fix Oy

Asiakkaan haasteena oli ajokilometrien kirjaus ja niiden laskutukseen saattaminen. Autossa kirjatut ruutuvihot ja paperilappuset eivät koskaan löytäneet kirjanpitoon asti. Paljon kilometrejä jäi laskuttamatta tai kilometrikorvausten maksaminen oli lähes mahdotonta.

Paikannuspalvelun automaattisen ajopäiväkirjan käyttöönoton jälkeen kaikki ajot kirjautuvat automaattisesti paikannuspalveluun, josta ne ovat katseltavissa silloin kun niitä tarvitaan. Paikannuspalvelu luo automaattisesti raportin kaikista ajoneuvon ajoista, Raportointivaiheessa voidaan valita mitkä ajot laskuteaan. Paikannuspalvelu laskee myös päivärahat ja kilometrikorvaukset.

AjoneuvopaikannusAutomaattinen ajopaivakirja

Jokilautat Jokke & Aura

Turussa Aurajoen helmet Jakke Jokilautta ja Aura ovat koko perheen matkustaja-aluksia. Lautat kulkevat Aurajoessa Aurasillan ja Suomen Joutsenen välillä ilman aikataulua. Lautoilta löytyy uusi perspektiivi kauniiseen jokimaisemaan, A-oikeuksin varustettu kahvilabaari sekä tietenkin saniteettitilat.

Jokilautat paikannetaan paikannuspalvelun avulla ja lauttojen sijainnit näytetään julkisella kartalla reaaliaikaisesti matkustajille. Matkustajat voivat tulla lautan kyytiin ennalta sovituilta pysäkeiltä. Lauttaan voi myös soittaa ja pyytää sitä pysähtymään tietyllä pysäkillä. Pysähdyspaikat ja alusten sijainnit näkyvät julkisessa karttanäkymässä.

AjoneuvopaikannusKarttajulkaisut

Loimaan Kaupunki / Harjureitti

Loimaan kaupunki ylläpitää kaupungin hiitoreittejä latukoneiden avulla. Vapaa-aika toimen puhelimeen tuli aiemmin jatkuvasti kyselyjä hiihtoreittien kunnosta ja kunostusaikatauluista.

Tämä ongelma ratkaistiin ottamalla paikannus käyttöön latukoneisiin ja siirtämällä hiihtoreitit kartalle.
Nyt hiihtäjät näkevät karttanäkymästä reaaliaikaisesti latujen kunnostusaikataulun eikä kunnostuksista tarvitse tiedottaa erikseen. Harjureitin latuverkoston reaaliaikainen karttanäkymä päivittyy reaaliaikaisesti.

Karttajulkaisut

 

Paikannuspalvelu - Automaattinen ajopäiväkirja ja ajoneuvot reaaliaikaisena kartalla.Seuraa meitä InstagramissaSeuraa meitä Facebookissa