Automaattinen Ajopäiväkirja

Automaattinen ajopäiväkirja tallentaa kaikki ajoneuvojen ajot automaattisesti.
Paikannuspalvelun automaattinen ajopäiväkirja luo paikannuslaitteen tallentamista tiedoista automaattisesti ajopäiväkirja raportin. Ajopäivikirjaan raportoituvat kaikki ajoneuvoilla ajetut ajosuoritteet, kilometrit ja ajojen kestot. Paikannuslaite ei unohda täyttää ajopäiväkirjaa vaan lyhimmätkin ajot pysyvät tallessa. Kun tiedot kaikista ajoista ovat tallessa, tulevat ne myös laskutetuiksi.

Lyhyistä helposti unohtuvista ajoista kertyy ajan myötä suuri kustannus, jos ne jäävät laskuttamatta. Paikannuspalvelun ajopäiväkirja huolehtii automaattisesti ajojen kirjaamisesta ja raportoinnista. Voit itse päättää raportointivaiheessa mitkä työt laskutetaan, sillä kaikki tiedot ovat tallessa paikannuspalvelussa.

Ajopäiväkirjasta näkyy jokainen ajoneuvon ajosuorite. Automaattinen ajopäiväkirja ei unohda merkitä yhtään ajoa.Ajopäiväkirjasta näkyy jokainen ajoneuvon ajosuorite. Automaattinen ajopäiväkirja ei unohda merkitä yhtään ajoa.

Ajopäiväkirja laskee ja raportoi puolestasi

Ajopäiväkirja laskee ajojen kestosta, matkasta, tyhjäkäyntien ja kilometrikorvauksien määristä yhteenvedon valitulta aikaväliltä. Jokaista ajosuoritetta voidaan tarkastella erikseen kartalla. Karttaa voi selata ja lähentää, jolloin ajoreittiä voidaan tarkastella hyvinkin läheltä. Kartalla näkyy tyhjäkäyntien sijainnit sekä niiden kestot kussakin kohteessa. Ajopäiväkirjan voit viedä raportista ulkopuolisiin järjestelmiin tai vaikka tallentaa excel -muotoon jatkokäsitelyä tai arkistointia varten.

Ajopäiväkirjassa voidaan katsella yksittäisiä ajosuoritteita karttanäkymässä.Ajopäiväkirjassa voidaan katsella yksittäisiä ajosuoritteita karttanäkymässä.

Kuljettajan tunnistautuminen ja ajotyypit

Ajopäiväkirjan toiminnallisuuksia voidaan laajentaa ottamalla käyttöön Työntekijän tunnistautuminen ja ajotyypin valinta. Tällöin ajopäiväkirjaan kirjautuu jokaisen ajon kohdalle tieto kuljettajasta ja ajotyypistä. Paikannuspalvelu luo kuljettaja- ja ajotyyppikohtaiset raportit mikäli nämä ominaisuudet on otettu käyttöön.

 

Ota Yhteyttä

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan tai epäselväksi ja haluaisit tietää lisää saat meihin aina helposti ja nopeasti yhteyden Ota Yhteyttä -sivulta löytyviin yhteystietoihin.

Tai voit myös jättää yhteydenottopyynnön Tarjouspyyntö -lomakkeella.
Jättämälle meille yhteystietosi otamme sinuun yhteyttä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja kartoitetaan tarpeenne.

 

Tutustu myös

AjoneuvopaikannusTyöntekijän tunnistautuminenTyöajanseurantaTyöntekijän tunnistautuminenKalustonhallintaDigipiirturin etäpurkuKarttajulkaisutLämpötilavalvonta

 

Paikannuspalvelu - Automaattinen ajopäiväkirja ja ajoneuvot reaaliaikaisena kartalla.Seuraa meitä InstagramissaSeuraa meitä Facebookissa