Digipiirturin Etäpurku

Digipiirturin etäpurkupalvelu lataa piirtureiden ja kuljettajakorttien tiedot etänä automaattisesti.
Piirturin ja kuljettajakorttien purku on usein haastava järjestää ajallaan. Lainsäädännön mukaan tiedot on ladattava kuljettajakorteilta 3 viikon ja piirturilta 2 kk välein. Jos latauksia ei ole tehty ajallaan tai muisti on täynnä, seuraa tästä sakkorangaistus.


Paikannuspalvelu lataa tiedot automaattisesti

Digipiirturin etäpurku lataa piirtureiden tiedot etänä automaattisesti. Paikannuspalvelun digipiirturin etäpurkupalvelun avulla digipiirtureiden massamuistit ja kuljettajakortit luetaan automaattisesti etänä. Lain vaatimat piirturitiedostot tallennetaan paikannuspalveluun, josta ne on saatavilla koska tahansa. Piirtureista ja kuljettajakorteista ladatut tiedot voidaan myös toimittaa suoraan yrittäjälle tai kolmannelle osapuolelle.

Digipiirturin etäpurku toiminto näyttää latausten tämän hetkisen tilanteen sekä historiatiedot latauksista.Digipiirturin etäpurku toiminto näyttää latausten tämän hetkisen tilanteen sekä historiatiedot latauksista.

Ajoneuvoa ei tarvitse tuoda varikolle eikä piirturitietojen purkamista varten tarvitse järjestää aikaa ajoneuvon kiireiseen aikatauluun. Paikannuspalvelu purkaa piirturin ja kuljettajakortin täysin automaattisesti oli autosi missä päin maailmaa tahansa.

Ylimääräiset kustannukset ja sanktiot jäävät pois, kun piirturitiedot puretaan automaattisesti ajallaan ilman, että siitä tarvitsee erikseen huolehtia. Kuljettajalta tai yrittäjältä ei vaadita mitään toimenpiteitä, koska etäpurkupalvelu purkaa tiedot automattisesti - sinulle jää vain ajaminen.

Etälataus säästää aikaa ja rahaa

Digipiirturin ja kuljettajakorttien purku perinteisellä menetelmällä on hidasta ja aikaa vievää työtä. Keskimäärin tähän kuluu aikaa vähintään 15min jokaista ajoneuvoa kohden. Kun tämä tehdään lain vaatimien sääntöjen mukaan 2kk välein ja lisäksi puretaan tiedot jokaisesta kuljettajakortista 3vk välein muodostuu tästä säästöä keskimäärin vähintään 1-2 työpäivä jokaista ajoneuvoa kohden.

 

Ota Yhteyttä

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan tai epäselväksi ja haluaisit tietää lisää saat meihin aina helposti ja nopeasti yhteyden Ota Yhteyttä -sivulta löytyviin yhteystietoihin.

Tai voit myös jättää yhteydenottopyynnön Tarjouspyyntö -lomakkeella.
Jättämälle meille yhteystietosi otamme sinuun yhteyttä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja kartoitetaan tarpeenne.

 

Tutustu myös

AjoneuvopaikannusAutomaattinen ajopaivakirjaTyöajanseurantaAjoneuvopaikannusKalustonhallintaLämpötilavalvontaKarttajulkaisutReferenssit

 

 

Paikannuspalvelu - Automaattinen ajopäiväkirja ja ajoneuvot reaaliaikaisena kartalla.Seuraa meitä InstagramissaSeuraa meitä Facebookissa