Kalustonhallinta valvoo kalustoasi

Paikannuspalvelun kalustonhallinta valvoo kalustosi tilaa puolestasi.
Paikannuspalvelussa kokonaisvaltainen tilannekuva kalustostasi on nähtävillä nopeasti ja tehokkaasti. Kaluston tilaa ei tarvitse arvailla, kun apuna on kattava tilannekatsaus. Paikannuspalvelun kalustonhallinta valvoo kalustoasi ja kaluston tilaa jatkuvasti.


Karttanäkymä ja reaaliaikainen paikannus

Koko kalusto näkyy selkeästi yhdellä karttanäkymällä enää ei tarvitse soitella kuljettajille tai etsiä kalustoa varikon pihalta. Aikataulun arviointi on helpompaa, kun karttanäkymässä näkyy reaaliaikaisesti kaluston sijainnit.

Reaaliaikainen paikannus näyttää koko kalustosi paikannuspalvelussa karttanäkymässä reaaliaikaisesti.Paikannuspalvelussa koko kalustosi näkyy kartalla reaaliaikaisesti.

Kun ajoneuvo liikkuu tallentuu sen reitit paikannuspalveluun. Reittejä voi selata karttanäkymässä reaaliaikasesti tai valitsemalla aikaväli, jolta ajoneuvojen reittejä halutaan katsella. Aikataulujen suunnittelu, tarkistaminen ja arviointi helpottuu merkittävästi kun käytössä on reaaliaikainen tieto. Jälkikäteen voidaan tarkastaa ajoneuvon reitit tai esimerkiksi ajoneuvon sijainti tiettynä ajanhetkenä. Kartalla voidaan tarkastaa, että mihin aikaan ajoneuvo on ollut sovitussa kohteessa tai missä ajoneuvo on liikkunut esimerkiksi viikonlopun aikana.

Ajoneuvopaikannus

Kaluston käyttöaste

Reaaliaikainen paikannus tallentaa ajoneuvon sijainnin lisäksi ajoneuvojen kilometrit sekä ajoihin käytetyn ajan. Paikannuspalvelusta näet kalustosi käyttöasteen sekä kuinka kalustosi käyttö jakautuu eri ajoneuvojen kesken. Käyttämätön tai paljon käytetty kalusto tulee esiin paikannuspalvelun raporttien avulla selkeästi.

Paikannuspalvelussa näkyy kaluston käyttöaste selkeästi esitettynä.Paikannuspalvelusta näkyy kaluston käyttoaste yhdellä silmäyksellä.

Huolto- ja katsastusmuistutukset

Usein kaluston huolto- ja katsastus ovat asioita, jotka eivät varsinaisesti ole kenenkään vastuulla tai vähintäänkin unohtuvat hoitaa. Paikannuspalvelu muistuttaa kaluston huolto- ja katsastusajankohdista, jolloin ne tulevat hoidettua ajallaan.

Digipiirturin etäpurku

Lainsäädännön mukaan piirtureiden ja kuljettajakorttien tiedot on ladattava kuljettajakorteilta 3 viikon ja piirturilta 2 kk välein. Jos latauksia ei ole tehty ajallaan tai muisti on täynnä, seuraa tästä sakkorangaistus. Paikannuspalvelu etälatauspalvelu lataa tiedot piirtureista ja kuljettajakorteista automaattisesti etänä.

Paikannuspalvelun digipiirturn etäpurkupalvelu lataa tiedot piirtureista ja kuljettajakorteista automaattisesti etänä.Paikannuspalvelu luo ladatuista piirturi ja kuljettajatiedoista tilanneraportin.

Digipiirturin etäpurku

Lämpötilavalvonta

Paikannuslaitteisiin kytkettävät lämpötila-anturit raportoivat mitattavan tilan lämpötilaa reaaliaikaisesti paikannuspalveluun. Lämpötilavaltonta valvoo mitattavan tilan lämpötilaa reaaliaikaisesti ja muodostaa hälytyksiä mitattujen arvojen ylittäessä raja-arvot. Mitattujen lämpötilatietojen tilanne- ja historiatiedot ovat katseltavissa paikannuspalvelussa.

Paikannuspalvelun lämpötilavalvonta valvoo mitattavien tilojen lämpötilaa ja muodostaa tarvittaessa hälytyksiä.Paikannuspalvelu valvoo mitattujen tilojen lämpötiloja.

Lämpötilavalvonta

Turva-alueet ja alueraportit

Paikannuspalvelussa kalustolle voidaan määrittää turva-alueita, joilta laitteiden poistumisesta ja palaamisesta paikannuspalvelu hälyttää välittömästi. Paikannuspalvelu hälyttää myös esimerkiksi ajoneuvon hinaamisesta tai gps -antennin tai paikannuslaitteen johtojen katkomisesta.

Paikannuspalvelu valvoo määritettyjä turva-alueita ja muodostaa näiden ylityksistä hälytyksiä.Paikannuspalvelun raporteista voidaan tarkastella ajoneuvojen poistumisia määritetyltä alueelta.

Paikannuspalvelun raporteista voit katsella onko ajeneuvot poistuneet määritetyltä alueelta tai liikkuneet alueella, jossa niiden ei pitäisi olla. Raporteista selviää myös onko työmaalle siirtymiseen käytetty sovittua reittiä vai ei.

Jännitevalvonta

Paikannuspalvelu valvoo puolestasi ajoneuvojen akkujen jännitettä sekä muodostaa niistä hälytykset tarvittaessa. Paikannuslaitteissa on sisäinen varmuusakku, jonka jännitteen alenemisesta muodostuu myöskin hälytys.

 

Ota Yhteyttä

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan tai epäselväksi ja haluaisit tietää lisää saat meihin aina helposti ja nopeasti yhteyden Ota Yhteyttä -sivulta löytyviin yhteystietoihin.

Tai voit myös jättää yhteydenottopyynnön Tarjouspyyntö -lomakkeella.
Jättämälle meille yhteystietosi otamme sinuun yhteyttä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja kartoitetaan tarpeenne.

 

Tutustu myös

Automaattinen ajopaivakirjaTyöajanseurantaTyöntekijän tunnistautuminenDigipiirturin etäpurkuLämpötilavalvontaAjoneuvopaikannusKarttajulkaisutReferenssit

 

Paikannuspalvelu - Automaattinen ajopäiväkirja ja ajoneuvot reaaliaikaisena kartalla.Seuraa meitä InstagramissaSeuraa meitä Facebookissa