Julkiset karttanäkymät

Paikannuspalvelun avulla voidaan ajoneuvojen sijainteja ja reittejä julkaista julkisella karttanäkymässä.
Paikannuspalvelun karttajulkaisujen avulla voidaan julkaista ajoneuvojen sijaintitietoja sekä reittejä kartalla. Karttajulkaisu voidaan näyttää julkisesti tai vain rajatulle yleisölle. Karttajulkaisut ja julkiset karttanäkymät ovat toimiva työkalu esimerkiksi jakeluautojen aikataulujen ja sijaintien julkaisun avuksi - ajoneuvojen sijainnit julkisesti nähvävillä.


Ajoneuvot ja reitit asiakkaiden katseltavissa

Paikannuspalvelun karttajulkaisujen avulla valitset mitkä ajoneuvot julkisella kartalla näkyvät. Kartalle voidaan määrittää myös aktiivisuus aika, jonka päätyttyä kartta häviää automaattisesti.

Julkinen karttanäkymä näyttää ajoneuvojen sijainnit ja reitit asiakkaillesi - kirjautumista ei tarvita.Paikannuspalvelussa voit luoda itsenäisesti karttajulkaisuja, joiden aktiivisuuden ja ajoneuvot valitset itse.

Esimerkiksi tilausajojen turistiretkien asiakkaille julkisen kartan avulla voidaan näyttää reaaliajassa kartalla missä ajoneuvo kulloinkin liikkuu. Tilausajon päätyttyä asiakkaat voidat katsella ja selata ajettua reittiä, jossa ovat olleet mukana.

Julkinen karttanäkymä on asiakkaiden selailtavissa vapaasti. Kartalta on helposti katseltavissa reitin jokainen käännös.Julkisella kartalla Asiakkaasi voivat vapaasti selata ajoneuvojen reittejä.

Karttanäkymät jakelu- ja kunnostustoimintaan

Julkista karttanäkymä on käytössä usein myös erilaisilla jakelua tekevillä yrityksillä, jotka ajavat aikataulun mukaan reittiä. Tällöin asiakkaille voidaan julkisella kartalla näyttää reaaliajassa jakeluautojen sijainnit ja arvioidut saapumisajat.

Julkinen karttanäkymä näyttää jalekuautojen sijainnit, pysäkit ja reitit kartalla.Julkisella kartalla näkyvät jakeluautojen sijainnit, pysäkit ja reitit karttapohjalla.

Paikannuspalvelun julkisia karttanäkymiä käytetään myös esim. hiihto ja moottorikelkkailu reittien kunnostusaikatauluja visualisoimaan. Reittien kunnostuskoneisiin asennettu paikannuslaite raportoi tällöin reaaliaikaisesti kunnostustilanteen karttanäkymään, josta asiakkaat voivat katsella tilannetta.

Julkinen kartta näyttää reaaliaikaisesti hiihto- ja moottorikelkkareittien kunnostustilanteen.Hiihto- ja moottorikelkkareittien kunnostustilanne näkyy reaaliaikaisesti julkisella kartalla.

 

Ota Yhteyttä

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan tai epäselväksi ja haluaisit tietää lisää saat meihin aina helposti ja nopeasti yhteyden Ota Yhteyttä -sivulta löytyviin yhteystietoihin.

Tai voit myös jättää yhteydenottopyynnön Tarjouspyyntö -lomakkeella.
Jättämälle meille yhteystietosi otamme sinuun yhteyttä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja kartoitetaan tarpeenne.

 

Tutustu myös

AjoneuvopaikannusAutomaattinen ajopaivakirjaDigipiirturin etäpurkuTyöajanseurantaTyöntekijän tunnistautuminenKalustonhallintaLämpötilavalvontaReferenssit

 

Paikannuspalvelu - Automaattinen ajopäiväkirja ja ajoneuvot reaaliaikaisena kartalla.Seuraa meitä InstagramissaSeuraa meitä Facebookissa