Lämpötilavalvonta valvoo kylmäkuljetuksia puolestasi

Paikannuspalvelun lämpötilavalvonta valvoo halutun tilan lämpötiloja puolelstasi.
Paikannuspalvelun lämpötilavalvonta valvoo esimerkiksi kylmäkuljetuksen lämpötilatietoja puolestasi. Jos valvottava tilan lämpötila muuttuu saat hälytyksen tilanteesta välittömästi. Muodostuneet hälytykset on jälkikäteen nähtävissä paikannuspalvelun raporteissa sekä selattavissa karttanäkymässä.


Paikannuslaitteiden toiminnallisuutta voidaan laajentaa kytkemällä lämpötila-anturi paikannuslaitteeseen. Yhdessä paikannuslaitteessa voi olla useampia lämpötila-antureita, joista jokaista valvotaan erikseen. Lämpötila-anturin avulla mittataan ja raportoidaan valvottavan tilan lämpötila paikannuspalveluun reaaliaikaisesti. Lämpötilavalvonta valvoo mitattavan tilan lämpötilaa ja muodostaa hälytyksen asetettujen raja-arvojen ylittyessä.

Mitatuista arvoista generoidaan raportti visuaalisessa muodossa, jossa tietoja on helppo analysoida. Lisäksi kaikki raja-arvojen ylittymiset ja hälytykset nähdään raportoinnista helposti. Raja-arvojen ylitykset nähdään myös kartalla, jolloin voidaan analysoida, että miksi, milloin ja missä hälytys on tapahtunut. Lämpötilavalvonta valvoo kylmäkuljetuksia puolestasi.

Paikannuspalvelu valvoo ja hälytää mitattavan tilan lämpötilatiedoista realiaikaisesti.Paikannuspalvelu valvoo mittattavan tilan lämpötilaa. Historiatiedot ovat katseltavissa paikannuspalvelussa.

Lämpötilahälytykset kartalla

Käyttäjä voi itse muuttaa lämpötilavalvonnan asetuksia ja hälytyksiä kirjautumalla paikannuspalveluun. Lämpötila-antureiden raja-arvojen ylittymisistä ja alittumisista muodostetaan hälytykset, jotka lähetetään reaaliaikaisesti vastuuhenkilöille. Jokaisella anturilla ja ajoneuvolla voi olla omat hälytysarvonsa tai koko kalusto voi käyttää samoja arvoja. Lämpötilavalvonnan muodostamat lämpötila hälytykset on katseltavissa karttanäkymässä aikaleimoineen, jolloin nähdään, että milloin ja missä hälytyksiä on muodostunut.

Paikannuspalvelu valvoo ja hälytää mitattavan tilan lämpötilatiedoista realiaikaisesti.Lämpötilahälytykiä voi tarkastella karttanäkymässä, joka tehostaa tietojen analysointia.

 

Ota Yhteyttä

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan tai epäselväksi ja haluaisit tietää lisää saat meihin aina helposti ja nopeasti yhteyden Ota Yhteyttä -sivulta löytyviin yhteystietoihin.

Tai voit myös jättää yhteydenottopyynnön Tarjouspyyntö -lomakkeella.
Jättämälle meille yhteystietosi otamme sinuun yhteyttä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja kartoitetaan tarpeenne.

 

Tutustu myös

AjoneuvopaikannusAutomaattinen ajopaivakirjaKalustonhallintaDigipiirturin etäpurkuTyöajanseurantaTyöntekijän tunnistautuminenKarttajulkaisutReferenssit

 

Paikannuspalvelu - Automaattinen ajopäiväkirja ja ajoneuvot reaaliaikaisena kartalla.Seuraa meitä InstagramissaSeuraa meitä Facebookissa