Ajoneuvopaikannus ja reaaliaikainen kartta

Ajoneuvopaikannus ja reaaliaikainen kartta - Ajoneuvot karttanäkymässä reaaliaikaisesti.
Ajoneuvopaikannus, reaaliaikainen kartta ja paikannuksen käyttöönotto aloitetaan asentamalla paikannuslaite paikannettavaan ajoneuvoon tai kohteeseen. Paikannettava kohde voi olla: auto, mootoripyörä, moottorikelkka, peräkärry, polkupyörä tai vaikka postipaketti lähinnä vain mielikuvitus on rajana. Paikannuslaitteita on useita erilaisia ja sopiva paikannuslaite valitaan paikannettavan kohteen ja tarvittavien toimintojen perusteella.

Kun paikannuslaite on asennettu alkaa se tallentaa paikannettavan kohteen sijaintitietoja paikannuspalveluun. Paikannuspalvelussa tallennetuista tiedoista koostetaan erilaisia raportteja, tilatietoja sekä esimerkiksi reaaliaikainen karttanäkymä, jossa koko kalusto näkyy helposti yhdellä silmäyksellä. Karttanäkymässä paikannettavien kohteiden ja kaluston sijainteja ja tilatietoja voidaan tarkastella reaaliaikaisesti tai jälkikäteen valitsemalla haluttu aikaväli. Reaaliaikainen kartta on aina käytettävissä paikannuspalvelussa.

Reaaliaikainen paikannus näyttää koko kalustosi paikannuspalvelussa karttanäkymässä reaaliaikaisesti.Paikannuspalvelussa koko kalustosi näkyy kartalla reaaliaikaisesti.

Karttanäkymässä on helposti tarkastettavissa reaaliaikaisten paikkatietojen ja reittien lisäksi esimerkiksi historiatiedot. Historiatietojen avulla on helppo tarkastaa ajoneuvojen reitit jälkikäteen tai vaikka tarkastaa onko auto ollut ajallaan jossakin kohteessa. Myös esimerkiksi lämpötilatietojen historia tiedot ovat helposti tarkastettavissa paikannuspalvelun karttapalvelusta.

Enää ei tarvitse soittaa kuljettajille ja kysyä aikatauluja, sillä kaikki ajoneuvot näkyvät kartalla. Ajoneuvopaikannus ja reaaliaikainen kartta ovat käytettävissäsi koska tahansa paikannuspalvelussa ja palvelevat tarpeitasi jatkuvasti. Kaikki ajoneuvosi ja niiden reitit näytetään yhdessä karttanäkymässä, jolloin näet kalustosi tilanteen helposti yhdellä silmäyksellä.

Paikannuspalvelun raporteista nähdään myös yhteenveto kaluston käyttöasteesta, esimerkiksi ajoneuvojen käyttötunnit ja kilometrit yhteenvetona. Käyttöasteraportin avulla on helposti pääteltävissä onko koko kalusto käytössä ja miten käyttö jakautuu kaluston kesken.

Paikannuslaitteet

Paikannuslaitteita on useita erilaisia. Sopiva laite valitaan asiakkaan tarpeiden, kohteen ja haluttujen toimintojen mukaan. Laitteiden paikannusvälin ja muut asetukset voit määrittää itse paikannuspalvelussa haluamaksesi.

Kiinteästi asennettavat laitteet

Kiinteästi johdoin ajoneuvon sähköjärjestelmään kytkettävät paikannuslaitteet.

Paikannuslaitteen ominaisuudet

Laite kytketään johdoin paikannettavan ajoneuvon sähköjärjestelmään, josta se ottaa toimintajännitteensä.

Laitteen toimintajännite on 8-30V, joten se toimii ajoneuvoissa ja peräkärryissä, joissa on 12V tai 24V sähköjärjestelmissä. Laitetta voidaan käyttää myös 6V sähköjärjestelmässä erikseen toimitettavan lisälaitteen avulla.

Laitteen paikannusväliksi voidaan asettaa 1 sekunti - 5 minuttia. Paikannusaikavälin voit itse määrittää paikannuspalvelussa.

Paikannuslaitteen toiminnot
Kiinteästi asennettavat paikannuslaitteet
Ota Yhteyttä
OBD -laitteet

Ajoneuvon diagnostiikkapistokkeeseen kytkettävät laitteet

Paikannuslaitteen ominaisuudet

Laite on helposti itse asennettava paketti- tai henkilöauton disgnostiikka pistokkeeseen. Laitteen asennukseen menee vain minuutti, jonka jälkeen se on käyttövalmis.

Tämä paikannuslaite on yhteensopiva lähes kaikkien ajoneuvojen kanssa, joista löytyy OBD II -diagnostiikkapistoke. Pistoke löytyy pääsääntöisesti kaikista vm 2000 ja uudemmista ajoneuvoista.

Paikannuslaitteen toiminnot
Kiinteästi asennettavat paikannuslaitteet
Ota Yhteyttä
Akulliset laitteet

Omalla akulla varustetut paikannuslaitteet

Paikannuslaitteen ominaisuudet

Akulla varustetut paikannuslaitteet soveltuvat työmaakoppeihin, peräkärryihin, trailereihin ja muuhun kalustoon, jossa ei ole omaa akkua. Paikannuslaitteessa on oma sisäinen akku, jonka avulla laite toimii akun koosta riippuen 3-36 kk. Laite ilmoittaa, kun akun jännite on loppumassa.

Tämä paikannuslaite ei vaadi kytkentää sähköjärjestelmään, vaan se toimii oman sisäisen akkunsa varassa. Laite kiinnitetään yleensä seurattavan kohteen runkoon tai seinään.

Paikannuslaitteen toiminnot
  • Reaaliaikainen paikannus
  • Jänniteseuranta
  • Alueraportit
Kiinteästi asennettavat paikannuslaitteet
Ota Yhteyttä

Tutustu myös

Automaattinen ajopaivakirjaTyöntekijän tunnistautuminenTyöajanseurantaTyöntekijän tunnistautuminenKalustonhallintaDigipiirturin etäpurkuKarttajulkaisutLämpötilavalvonta

 

Paikannuspalvelu - Automaattinen ajopäiväkirja ja ajoneuvot reaaliaikaisena kartalla.Seuraa meitä InstagramissaSeuraa meitä Facebookissa