Työajanseuranta mobiilisovelluksella

Paikannuspalvelun työaikaseuranta mobiilisovelluksella tehty työ raportoidaan suoraan työmaalta, kun työtä tehdään.
Paikannuspalvelun työajanseurannan avulla työajan raportointi tapahtuu mobiilisovelluksella reaaliajassa suoraan työmaalta. Mobiilisovellus on kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Sen avulla työn raportointi on erittäin helppoa. Enää ei tarvita helposti katoavia ruutuvihkoja ja papereita tärisevässä työkoneessa tai taskuissa.

Muistilapuilla on taipumus kadota tai unohtua ennen kuin ne saadaan laskutettua. Paikannuspalvelun mobiilisovellus ei unohda raportoituja työtehtäviä ja kaikki työt tulevat raportoitua ja laskutettua.

Työajanseuranta tekee yhteenvedon käytetystä työajasta mobiilisovelluksella raportoitujen tietojen perusteella.Työajanseuranta tekee yhteenvedon käytetystä työajasta mobiilisovelluksella raportoitujen tietojen perusteella.

Raportoi suoraan työmaalta

Mobiilisovelluksen avulla työntekijä raportoi tekemänsä työn nopeasti ja helposti silloin, kun työtä tehdään. Työntekijä merkitsee työn tyypin, aloituksen sekä lopetuksen. Kaikki tiedot tallentuvat helposti ymmärrettäviin raportteihin. Mobiilisovellus ehdottaa automaattisesti lähimmät sijannit ja asiakkaat valittaviksi.

Paikannuspalvelun mobiilisovelluksella työajan raportointi käy suoraan työmaalta.Paikannuspalvelun mobiilisovelluksella työajan raportointi käy suoraan työmaalta.

Pitkälle mietitty käyttöliittymä nopeuttaa työn raportointia. Paikannuspalvelun raporteista nähdään tarkalleen, kauanko tietyssä kohteessa tai yksittäiselle asiakkaalle työn tekemiseen on kulunut aikaa.

Paikannuspalvelussa sinulla on oma asiakas- ja sijaintirekisterisi, jota voit yläpitää myös mobiilisovelluksella. Raportointivaiheessa tuloksia voi rajata esimerkiski työtyypin tai asiakkaan mukaan aikavälillä rajattuna.

Paikannuspalvelun työaikaseuranta soveltuu hyvin esimerkiksi hiekotus ja -aurauspäiväkirjaksi tai kiinteistöhuollon huoltotehtävien raportointiin. Myös erilaiset koneyrittäjät ovat ihastuneet paikannuspalvelun työaikaseurantaan.

Työajanseuranta työmalla, toimistolla ja ajoneuvossa

Paikannuspalvelussa työajanseuranta voidaan mobiilisovelluksen lisäksi toteuttaa ottamalla käyttöön Työntekijän tunnistautuminen työntekijöiden henkilökohtaisilla tunnisteilla ja lukija laitteella ajoneuvoissa ja työmaalla.

 

Ota Yhteyttä

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan tai epäselväksi ja haluaisit tietää lisää saat meihin aina helposti ja nopeasti yhteyden Ota Yhteyttä -sivulta löytyviin yhteystietoihin.

Tai voit myös jättää yhteydenottopyynnön Tarjouspyyntö -lomakkeella.
Jättämälle meille yhteystietosi otamme sinuun yhteyttä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja kartoitetaan tarpeenne.

 

Tutustu myös

AjoneuvopaikannusTyöntekijän tunnistautuminenAutomaattinen ajopaivakirjaDigipiirturin etäpurkuKarttajulkaisutKalustonhallintaLämpötilavalvontaReferenssit

 

 

Paikannuspalvelu - Automaattinen ajopäiväkirja ja ajoneuvot reaaliaikaisena kartalla.Seuraa meitä InstagramissaSeuraa meitä Facebookissa