Kuljettajan tunnistautuminen ajoneuvossa

Kuljettajan tunnistautumisen avulla kuljettaja tunnistautuu ajoneuvoon tai työmaalle.
Paikannuslaitteita voidaan laajentaa kuljettajan tunnistautumis -toiminnolla jakamalla kuljettajille henkilökohtaiset tunnisteet. Tunnistautumisen avulla paikannuspalvelun raportteihin kirjautuu jokaisen ajosuoritteen kohdalle myös tieto kuljettajasta.

Kuljettajan tai työntekijän tunnistautuminen on usein tärkeä ja tarpeellinen toiminnallisuus yrityksille, joiden työntekijät käyttävät yrityksen ajoneuvoja satunnaisesti ilman, että työntekijöille on nimetty tiettyä ajoneuvoa. Kun kuljettaja on tunnistautunut ajoneuvoon näkee ajojärjestelijä tai muu vastuuhenkilö toimistolla paikannuspalvelusta, että kuka ajoneuvoa kulloinkin kuljettaa.

Kun on aina tiedossa ajoneuvon kuljettaja voidaan ajosuunnitelmaa muuttaa tai tehdä etukäteen ajon edetessä tietyn kuljettajan mukaan. Tunnistautunut kuljettaja -tieto tallentuu myös paikannuspalveluun ja on siellä käytettävissä erilaisissa raporteissa ja yhteenvedoissa. Kuljettajille jaettavien tunnisteiden hallintointi onnistuu paikannuspalvelussa sihen suunnitellunn työkalun avulla.

Työntekijä tunnistautuu käyttämällä henkilökohtaista tunnistettaan.Työntekijä tunnistautuu käyttämällä henkilökohtaista tunnistettaan.

Kuljettaja tunnistautuu ajoneuvoon asettamalla henkilökohtaisen tunnisteen lukijaan, jolloin ajosuorite merkkaantuu kuljettajan suorittamaksi.

Tunnistautuminen työmaalla tai toimistolla

Tunnistautuminen työmaalla tai toimistolla toimii eräänlaisena kellokorttina ja työaikalaskurina. Toimistolle tarvitaan päätelaite, joka lukee työntekijöiden henkilökohtaisia tunnisteita. Tunnistautuminen voi tapahtua myös ajoneuvossa, jossa on paikannuslaite sekä tunnisteen lukija. Lisäksi jokaisella työntekijällä on henkilökohtainen tunniste, jolla hän tunnistautuu päätelaitteeseen.

Työntekijä kirjautuu tunnisteellaan toimistolla tai työmaalla sijaitsevaan päätelaitteeseen, jonka avulla työntekijän tiedot kirjautuvat järjestelmään. Tunnistautumistapahtumien välisten aikaleimojen perusteella saadaan laskettua esimerkiksi työntekijöiden tunnit.

 

Ota Yhteyttä

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan tai epäselväksi ja haluaisit tietää lisää saat meihin aina helposti ja nopeasti yhteyden Ota Yhteyttä -sivulta löytyviin yhteystietoihin.

Tai voit myös jättää yhteydenottopyynnön Tarjouspyyntö -lomakkeella.
Jättämälle meille yhteystietosi otamme sinuun yhteyttä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja kartoitetaan tarpeenne.

 

Tutustu myös

AjoneuvopaikannusAutomaattinen ajopaivakirjaTyöajanseurantaTyöntekijän tunnistautuminenKalustonhallintaLämpötilavalvontaKarttajulkaisutDigipiirturin etäpurkuReferenssit

 

Paikannuspalvelu - Automaattinen ajopäiväkirja ja ajoneuvot reaaliaikaisena kartalla.Seuraa meitä InstagramissaSeuraa meitä Facebookissa